Sperma donatie

Sperma donatie

Op het ogenblik dat een sperma donatie wilt gaan doen dan moet je doordrongen zijn van een aantal feiten. Zo is de sperma donatie geen manier om snel rijk te worden of om je genetische informatie ontelbare malen door te geven.

Sperma doneren, een goed idee?

Als een man sperma afstaat aan een spermabank met als doel dit ter beschikking te stellen voor het gebruik bij de bevruchting van een vrouw tijdens een vruchtbaarheidsbehandeling dan wordt dit spermadonatie genoemd.

Een zwangerschap plannen doe je zo

Vandaag de dag is het niet meer zo voor de hand liggend dat je, net als vroeger vaak het geval was, na het afronden van je opleiding trouwt en een gezin sticht. Momenteel kiezen er steeds meer mensen voor om een zwangerschap heel bewust te plannen. Op die manier kunnen ze eerst hun leven op […]

Wanneer ben je klaar voor een baby?

Het krijgen van een baby zal heel je leven op zijn kop zetten. Een kind krijgen zal dan ook een heleboel verantwoordelijkheid met zich meebrengen. Een baby hebben brengt immers niet alleen leuke maar zeker ook de nodige minder leuke aspecten met zich mee. Wellicht denk je wel eens aan het hebben van een kindje […]

zwanger worden

Zwanger worden

Zwanger worden wil zeggen een rijpe eicel die wordt bevrucht door een zaadcel om vervolgens uit te groeien tot een nieuw leven. De ene vrouw lijkt zonder enige moeite zwanger te worden terwijl een ander er hemel en aarde voor lijkt te moeten bewegen.